marți, 12 decembrie 2017

Ultimul spectacol al anului 2017!

   MoS CrAciun cu plete dalbe

17 ani în urmă, când a debutat acest proiect, Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA, Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui au hotărât ca ultimul spectacol din fiecare an să imagineze povestea naşterii Pruncului Isus.
Duminică 17 decembrie, la ora 11.00, în Sala Media, vă invităm să ne Jucăm de-a Teatrul şi să deveniţi eroii celei mai frumoase poveşti din lume, “MINUNEA NAŞTERII PRUNCULUI”.
O să intrăm şi “în direct” cu Moş Crăciun. Puteţi să îi spuneţi ce daruri v-aţi dori, dar să fiţi pregătiţi – vă avertizează Magicianul Poveştilor - să recunoasteţi şi ce “prostioare aţi făcut”.
Noi credem că MOŞ CRĂCIUN EXISTĂ CU ADEVĂRAT, altfel cine ar aşeza zăpada pe crengile copacilor, cine ar pune în fiecare fulg de zăpadă o sclipire de speranţă, cine ar transforma lacrimile bunicilor în îngeri transparenţi, cine ar înroşi obrăjorii copiilor, cine le-ar aduce daruri şi, părinţilor, împăcare!?
O poveste românească spune că… Doamne-Doamne, plictisit de atâta veşnicie, coboară pe pamânt în fiecare iarnă. Pune pe El o manta roşie pentru a se vedea prin nămeţii albi de zăpadă, îşi ia cu el şi ceata de îngeri (îmbrăcaţi tot în roşu, pentru a nu se rătăci) şi trec pe la casele oamenilor să le aducă fericire şi daruri, dar mai ales vin cu rugămintea ca oamenii să nu uite că Pruncul a venit pe lume pentru ei.   ”LĂUDAŢI ŞI CÂNTAŢI. ŞI VĂ BUCURAŢI!”
“Nu-mi pot imagina că ar putea exista copil care să nu creadă în Moş Crăciun, aşa cum nu există părinte care să nu creadă în Dumnezeu”.
Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vă doresc Sărbători frumoase, pline de speranţă şi sănătate. “La mulţi ani” şi un an 2018 mai bun!

    P.S.  Aceleaşi gânduri şi din partea lui Moş Crăciun, a Fundaţiei Abracadabra şi a Teatrului Naţional I.L. Caragiale.


Următorul spectacol va avea loc în prima duminică a lui 2018, pe 7 ianuarie.

❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
❀❀❀ pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀❀



  BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  şi online,  pe: MyStage.ro        

Niciun comentariu: