vineri, 29 decembrie 2017

Primul spectacol din 2018



LA MULȚI ANI!


Anul 2017, cu bune și cu rele, a trecut pe nesimțite. Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă mulțumesc vouă, dragi părinți și copii, că ați umplut sălile Teatrului Național pentru Copii ABRACADABRA și vă doresc din tot sufletul ca în anul 2018, ce abia începe, să aveți multă sănătate și fericire. 
Jocul de-a Teatru’ există datorită vouă, dragi spectatori, care ați înțeles că în Sala Media a Teatrului Național copiii devin Eroii din Poveștile Românilor. Cei mici urcă pe scenă, își înfrâng teama și emoțiile și devin ÎNVINGĂTORI.
                Sărbătorile continuă la Teatrul Național! Duminică 7 ianuarie îi vom sărbători pe cei ce poartă numele de ION. La sărbătoare avem un invitat special. BULGĂRAȘ ZĂPĂDUȘ (OMUL DE ZĂPADĂ CARE APĂ NU SE FACE) vă așteaptă să  îi cunoașteți povestea.
Dacă este sărbătoare, atunci pregătiți-vă costumele de oameni de zăpadă,  pentru că luna lui GERAR este dedicată magiei poveștilor de iarnă.  Unul dintre voi, dragi prieteni, va fi ales să poarte coroana lui GERAR, dar bagheta zânei IARNĂ cine o va avea? Vă invităm pe toți, în zi de mare sărbătoare, să cântăm împreună ”La mulți ani” sărbătoriților, începând cu ora 11.00, în Sala Media a TEATRULUI NAȚIONAL .
      Magia sărbătorilor este în sufletul și în inima voastră, în dragostea  pe care o dăruiți celor de lângă voi. Este în puterea voastră ca fiecare zi din anul care vine să fie transformată în sărbătoare. Nu credeți? Încercați pentru început cu : “Eu pot, eu sunt Magician”.
     Magicianul cel VIU vă dorește din tot sufletul sănătate și  
LA MULȚI ANI!


❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
❀❀❀ pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀❀



  BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  şi online,  pe: MyStage.ro        

Niciun comentariu: