luni, 4 decembrie 2017

Povestile de Iarna continua!


    
POVESTEA  BRĂDUŢULUI

Duminica trecută, Moş Nicolae a trecut pe la Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA şi a asezat în ghetuţele micilor spectatori câte o nuieluşă. Nimeni nu s-a supărat pentru că, adevăratul dar de la Moş Nicolae urma să-l primească, fiecare dintre ei, în ghetuţele bine lustruite şi asezate frumos în holul casei. Poveştile de Iarnă continuă. Am rămas datori cu o altă poveste despre Sfântul Nicolae. Vă invităm să o jucăm împreună, duminică, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional. 

Oare cum a ajuns Brăduţul în casele oamenilor? Povestea Bradului de Crăciun, o poveste despre speranţă, va fi pusă în scenă cu voi, dragi prieteni, cărora vă mulţumim că sunteţi alături de noi duminică de duminică. Voi sunteţi personajele frumoase din poveştile Românilor. Am uitat să vă aduc aminte ceva foarte important.


Teatrul Naţional pentru Copii are o legătură specială cu Moş Crăciun. Puteţi să-i spuneţi ce vă doriţi, dar vă rog ca în această luna a “minunilor” să dăruiţi şi voi! Mai multe amănunte despre #dăruieşti pe facebook, pe pagina “Eu pot eu, sunt Magician”.


Înainte de întâlnirea noastră de duminică 10 decembrie, Teatrul Naţional pentru Copii şi Magicianul Poveştilor sunt invitaţi de copiii din Piteşti - în 5 decembrie şi de copiii din Braşov, în data de 6 decembrie, să povestească despre Sfântul Nicolae.


Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vă invită să vă jucaţi de-a Teatrul în ultimele două spectacole din anul 2017!   (
Magicianul Poveştilor şi Asistenţii)




❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
❀❀❀ pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀❀



  BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  şi online,  pe: MyStage.ro        


Niciun comentariu: