miercuri, 29 noiembrie 2017

“DĂRUIEŞTE ŞI TU, ŞI LA RÂNDUL TĂU VEI FI DĂRUIT”

DĂRUIEŞTE ŞI TU, ŞI LA RÂNDUL TĂU VEI FI DĂRUIT


Poveştile de iarnă au început la Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA. Sfântul Andrei a fost sărbătorit duminica tecută. Lupul a fost eroul principal al poveştilor şi a anunţat astfel venirea Reginei Iarnă.
Duminică 3 decembrie vom continua să ne jucăm, căci aşa este la teatru, de-a Poveştile de Iarnă. Ne grăbim puţin, pentru că am vrea să-l aşteptăm cu bucurie pe Sfântul Nicolae.
În noaptea de 5 spre 6 decembrie, de sute de ani, copiii îl aşteaptă pe “Moş Nicolae” cu ghetuţele pregătite pentru a fi umplute cu daruri.
Cine a fost Episcopul Binecuvântat de Dumnezeu? Vă invităm să deveniţi eroii din poveştile magice ale iernii. La fiecare început de iarnă, Sfântul Nicolae coboară pentru a dărui. Cum să-i mulţumim pentru mărinimia lui?

“DĂRUIEŞTE ŞI TU, ŞI LA RÂNDUL TĂU VEI FI DĂRUIT”

Vă invit ca în această lună a sărbătorii naşterii Pruncului să îmi povestiţi pe facebook, pe pagina  “Eu pot, eu sunt Magician”, cum aţi dăruit.
Duminică 3 decembrie, în sala Media a Teatrului Naţional, la ora 11.00  vă aşteptăm să punem în scenă poveştile Sărbătorilor de iarnă.
LA MULŢI ANI CELOR CE POARTĂ NUMELE SFÂNTULUI NICOLAE!

Magicianul Poveştilor şi Asistenţii


❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
❀❀❀ pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀❀



  BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  şi online,  pe: MyStage.ro        Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: