vineri, 26 septembrie 2014

Copiii sunt aşeptaţi la TNB!                                    


Duminică, 28 septembrie 2014 se redeschide stagiunea Teatrului Naţional pentru Copii

"Tinereţe fără bătrâneţe..." - unul dintre cele mai cunoscute basme ale românilor - deschide stagiunea Teatrului Naţional pentru Copii
Duminică 28 septembrie 2014, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti copiii se reîntorc la teatru, noua stagiune aşteptându-i cu un titlu îmbietor : EROI DIN POVEŞTI.
”Tinereţe fără bătrâneţe…”, un scenariu de Marian Râlea după Petre Ispirescu, pornind de la unul dintre cele mai cunoscute basme ale românilor, îndrăgit deopotrivă de cei mici, dar şi de părinţi şi bunici…, deschide actuala stagiune a Teatrului Naţional pentru Copii.
Începând din această duminică dimineaţă, alături de Magicianul Poveştilor (Marian Râlea) şi de colaboratorii săi, copiii vor putea străbate un drum iniţiatic plin de surprize şi de culoare prin lumea magică a poveştilor. La Teatrul Naţional pentru Copii, fiecare spectacol este o premieră, construită cu mijloace teatrale şi educative moderne, antrenând copiii în joc alături de actori.
Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită inedită, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru unul din cele mai frumoase roluri, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni EROI în nemuritoarele basme ale românilor.

Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batiştei, pe esplanada nou construită ce leagă Sala Studio de Sala Mare, lângă Casa de bilete a TNB. Biletele au preţul unic de 20 de lei. Durata spectacolului: 1 oră şi jumătate. Vă aşteptăm cu drag la teatru !

Niciun comentariu: