marți, 26 noiembrie 2019

Stagiunea 2019-2020, Spectacolul nr.10


TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE - LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!


Vă invităm pe 1 Decembrie să punem „IA” noastră părintească și să ne jucăm de-a cea mai frumoasă poveste a Românilor, „Tinerețe fără Batrânețe și Viață Fară de Moarte”, scrisă de Petre Ispirescu. Nici că se putea o poveste mai frumoasă la ceas de sărbătoare!
Voi, dragi copii veți intra în poveste și vă veți juca de-a Teatrul, așa cum facem în fiecare duminică la Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA. Ilenele Sânziene îl vor conduce pe Făt Frumos la plecarea din palatul părintesc și vor aştepta întoarcerea eroului.
Pe ce meleaguri îl va purta Calul cel Năzdrăvan, dacă va ajunge în Țara Tinereții fără Bătrînețe.....o să aflăm cu toții duminică, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional.
Magicianul și întreaga sa echipă vă invită să recitiți poveștile noastre, ale Românilor, în acest timp de Mare Sărbătoare.
Mulți ani celor ce poartă numele Sfântului Andrei, cel ce protejează aceste meleaguri!
Mulți ani, dragii mei Români!!!!

Magicianul Poveştilor şi Asistenţii săi

Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani)


❀ BILETE - la Casa de bilete TNB  (în foaierul Sălii Mari)  - precum  şi   online, pe  MyStage.ro,   https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60


  ❀   Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: