vineri, 18 octombrie 2019

Stagiunea 2019-2020. Spectacolul nr.5

Poveștile Toamnei continuă la Teatrul Național pentru Copii !

SAREA ÎN BUCATE

„ABRACADABRA”. Magicianul Poveștilor și asistenții săi au vrut să pună „murături”, dar în loc de sare au încurcat borcanele și au pus zahăr. Ce a ieșit vă puteți închipui și singuri!
Ca urmare a acestui „accident”, au hotărât să vă invite duminică, 20 octombrie, în Sala Media a Teatrului Național pentru a ne juca de-a povestea „SAREA ÎN BUCATE”.
Duminică de duminică vă pregătim câte o premieră. Voi spectatorii mici, prietenii noștri, urcați pe scenă și deveniți eroii buni din frumoasele povești ale copilăriei!
Avem pregătite, dragi copii mici și copii mari, în această toamnă, multe surprize. Urmează să ne aranjăm costumele și măștile pentru „Carnavalul Dovlecilor” din data de 3 noiembrie și să le spunem La mulți ani celor care poartă nume de arhangheli depănând „ Povești cu Îngeri” pe 10 a lui Brumar (noiembrie)!
Magicianul Poveștilor și asitenții săi vă roagă să lăsați emoţiile acasă şi, rostind formula magică „ABRACADABRA”, să urcați pe scenă și să ne „jucăm de-a teatrul”!


❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀


Magi şi echipa sa




❀ BILETE - la Casa de bilete TNB  (în foaierul Sălii Mari)  - precum  şi   online, pe  MyStage.ro,   https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60

  ❀   Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: