miercuri, 20 martie 2019

Spectacolul nr.25. Stagiunea 2018-2019

PIFONUL POMPILIU şi CĂLĂTORIA DINCOLO DE CURCUBEU

Duminică  24 martie, în Sala Media a Teatrului Naţional, de la ora 11.00, vă aşteptăm la un eveniment în premieră: lansarea cărţii PIFONUL POMPILIU.
Împreună cu voi, dragi copii, vom construi pe scenă lumea fascinantă a cărţii.Oare cum arată Pifonul Pompiliu şi celelalte personaje ? Vom afla în spectacolul eveniment de duminică.
Copiilor mari, după lansare, le adresez rugămintea să le citească celor mici această aventură a Pifonului Pompiliu, eroul născut din „visare”.
Aventură a visului materializat în întâmplări și personaje, pe cât de fantastice pe atât de reale. Vă îndemn să porniţi alături de Pifonul Pompiliu în lumea fascinantă a spectrului culorilor și veți descoperi ce se află dincolo de „CURCUBEU”. O lectură care m-a făcut să redevin copilul care crede în visare! Am desluşit misterul viselor frumoase și împreună cu Pifonul Pompiliu am aflat că din Jocurile copilăriei se nasc ...visele! Sunt Magicianul Poveştilor şi vă recomand să citiți această aventură, care se adresează atât copiilor mari cât și celor mici, pentru a nu uita că.... „nu e rău să visezi”.

❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀



❀   BILETE - la Casa de bilete TNB(în foaierul Sălii Mari)  -  şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀   Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: