marți, 5 martie 2019

Spectacolul nr.23 - Stagiunea 2018-2019


10 martie 2019
Carnavalul de Primăvară

Duminica trecută, în pași de dans, ne-am jucat de-a Carnavalul și am ales dintre voi, dragi copii, Prințul Mărțișor și Prinţesa Mărțișoara.
Vă invităm duminică, 10 martie, în Sala Media a Teatrului Național, să ne amintim de personajele „Poveștilor Nemuritoare”. Pregătiți costumele de Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa și celelalte prințese. Vă rog să nu o uitați pe Scufița Roșie!!!
E începutul Primăverii, anotimpul în care sărbătorim „Ziua Mamelor”. Duminică le vom ura și noi „La Mulţi Ani”.
Magicianul Poveștilor împreună cu asistenții săi au mulți invitați la Carnavalul de Primavară dar cei mai importanți sunteți voi, dragii noștri copii mici și mari!
Teatrul Național pentru Copii a pregătit un moment special pentru a ne aduce aminte de cea care a fost draga noastră Mica de la „ABRACADABRA”.
Carnavalul de Primavară anunță în întreaga lume postul Paştelui. Un bun prilej de a ne costuma şi masca în personaje bune şi rele pentru a intra în „ Lumea Magică a Poveştilor Nemuritoare”!
Magicianul Poveştilor şi Asistenţii săi

Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀

❀   BILETE - la Casa de bilete TNB(în foaierul Sălii Mari)  -  şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀   Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra



Niciun comentariu: