miercuri, 19 decembrie 2018

Spectacolul nr.14 al stagiunii 2018.2019

POVESTE DE AJUN

E vremea poveștilor!!! E vremea colindelor!!! Vă invităm duminică, 23 decembrie în Sala Media a Teatrului Național să jucăm cea mai frumoasă poveste a întregii lumi, „Povestea nașterii lui Isus”.
Ce rol are Moș Crăciun în această poveste o să aflați dacă veniți la întâlnirea noastră.Vom intra în legătură directă cu „Moșul cel darnic”. Vom cânta împreună colinde și ne vom bucura în așteptarea Sărbătorii Crăciunului.
Este ultimul spectacol din acest an care a trecut (și cu bune, și cu rele). Magicianul Poveștilor și asistenții săi vă mulțumesc pentru ca ați fost alături de ei duminică de duminică. Sărbătorile sunt un bun prilej de a fi alături de cei dragi, iar voi, copii mari și copii mici, ați făcut ca fiecare spectacol al Teatrului National pentru Copii ABRACADABRA să fie o sărbătoare.Vă dorim Crăciun cu Bucurie și vă așteptăm cu drag și în noul an care se apropie.

„LAUDAȚI ȘI CÂNTAȚI ȘI VĂ BUCURAȚI!...”




❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀  

❀   BILETE - la Casa de bilete TNB(în foaierul Sălii Mari)  -  şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀      Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: