luni, 15 octombrie 2018

Spectacolul cu nr.6 al stagiunii 2018-2019


Din 28 octombrie,

Festivalul Vacanței continuă la Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA !
  
 A venit toamna și pe  Drumul lui Făt Frumos. În poveștile noastre, ale Românilor, Făt Frumos are multe nume cum ar fi Prâslea cel Voinic, Harap Alb și multe altele. Festivalul Vacanței continuă la Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA.
Vă invitam duminică 28 octombrie să porniți și voi, dragi copii, în lumea minunată a poveștilor! Graba lui Făt Frumos să salveze cât mai multe Ilene Sânziene fiind mare, să vezi bucurie când eroul nostru a trecut dincolo de granițele țării. Toți răii și bunii din poveștile țărilor lumii întregi îi auziseră isprăvile și l-au invitat la Sărbătoarea de Halloween.
Dragi copii, nu putem pierde această ocazie!
Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă roagă să îmbrăcați costumele, să vă puneți măștile, iar în data de 28 octombrie, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național să veniți și să-l urmăm pe Făt Frumos la Sărbătoarea de Halloween, unde este invitat!
O să facem cunoștință cu Jack și dovleacul fermecat. Vom intra în parada Vrăjitoarelor. Sunt invitate și cele mai Frumoase prințese. Multe surprize vă așteaptă la Sărbătoarea Tuturor Sfinților respectată în întreg Ardealul. Dacă nu avem loc, o vom continua și  Duminica viitoare,  sau poate pe 4 noiembrie Făt Frumos va afla despre  povestea Îngerilor Mihail și Gavril.
Așadar, multe surprize în această toamnă ! Și, nu uitați de înregistrarea de la Tvr1.  
            Magicianul Poveștilor și asistenții lui vă așteaptă să vă jucați de-a Teatrul.

❀ Teatrul Naţional pentru Copii ❀



❀ ❀ Spectacole de Teatru INTERACTIV pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀


BILETE - la Casa de bilete TNB(în foaierul Sălii Mari)  -  
şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀ ❀  Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: