luni, 19 martie 2018

Povesti de Primavara

  TE DUUU…. IARNĂĂĂ….!  



            Săraca Iarnă mai ramâne puțin la noi! Poate că nu a scuturat toate cojoacele de fulgii de zăpadă. Mai aveți timp să faceți câte un om de zăpadă mic și să îl așezați în congelator pentru iarna viitoare!
         La Teatrul Național pentru Copii ABRCADABRA a început Primăvara cu frumoasele ei povești.
         Vă mulțumim că ați fost alături de noi duminica trecută și că v-ați  luat la revedere de la Bulgăraș Zăpăduș, omul de zăpadă care apă nu se face. Primăvara trebuie să intre în rol cu Poveștile Florilor.
         Vă invităm duminică 25 martie, în Sala Media a Teatrului Național, să deveniți eroii-actori din poveștile de Primăvară.
        Giocelul este prima floare care apare din zăpadă, vioreaua albăstrește pământul, zumzăitul albinelor se aude din ce în ce mai tare, întreaga natură se trezește din somn. Dacă doriți să le aflați poveștile vă așteptăm să ne Jucăm de-a Teatrul. Deoarece a mai rămas puțin timp pâna la Sărbătorile de Paști o să povestim și de ce se înroșesc oule de Paști.   
          Sărbătoarea Floriilor, acum 17 stagiuni, anunța începutul aventurii jocului și a poveștilor ABRCADABRA la Teatrul Național din București. Vă invităm, de pe acum, în duminica Floriilor la Sărbătoarea Teatrului Național pentru Copii ABRACADABRA!          Magicianul Povestilor si Asistentii




❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀ ❀  Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: