miercuri, 21 februarie 2018

Carnaval de Iarna 3


Ultima (a treia) duminică de CARNAVAL!
În fiecare an înainte de postul sărbătorii de Paşti în întreaga lume se organizează Carnavalul de “Lăsata Secului”.
Vă invit să îmbrăcăm costumele de carnaval şi măştile şi să ne imaginăm că suntem eroii din poveşti. 
Duminica trecută am intrat în Pădurea fermecată şi am încercat să oprim puterea vrăjitoarei, dar râsul acesteia din final spunea că pădurea nu s-a “desfermecat”. Vă aştept în Sala Media a Teatrului Naţional, mai spune Magicianul Poveştilor, să pornim pe poteca poveştilor din Pădurea fermecată în căutarea vrajitoarei cele rele. Pentru aceasta trebuie să aveţi costumele de poveste la voi şi, cu ajutorul talentului vostru, să rupem vraja “Vrăjiturei” şi să “desfermecăm pădurea”.O să cerem şi ajutorul personajelor pe care le întâlnim în pădure!
Un prilej de joacă şi bucurie pentru toţi copiii. Este vremea carnavalului şi a jocului de-a teatru’. Asa cum v-am obişnuit în ultimii 17 ani, în fiecare duminică voi, dragi copii spectatori urcaţi pe scenă şi deveniţi eroii din poveşti. Este mai interesant să participi fizic decât doar să stai să priveşti!
Magicianul poveştilor şi asistenţii lui vă invită duminică 18 februarie, începând cu ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional să participaţi la “Carnavalul de Lăsata Secului”





❀ Teatrul Naţional pentru Copii ❀

❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀

BILETE - la Casa de bilete TNB(in foaierul Salii Mari)  -  
şi   online,  pe: MyStage.ro    ❀ ❀  Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: