marți, 31 octombrie 2017

Carnaval de Halloween

29 octombrie : HALLOWEEN - BAL MASCAT LA TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII ABRACADABRA

- Spectacolul cu numarul 7 al stagiunii 2017-2018 !
☞ Locul de desfăşurare: 
ATENTIE! Acest spectacol, in mod excepţional, are loc la Sala ATELIER (!)


☺☺☺ Povestea spune că demult de tot pe vremea Celţilor, mult înainte de venirea lui Isus Hristos, oamenii credeau că într-o anume noapte spiritele şi fantomele bântuie pe pământ. În acea noapte locuitorii cetăţilor se îmbrăcau în costume înfricoşătoare, se mascau şi, cu lumânări şi făclii în mână, porneau să alunge duhurile rele – povesteşte Magicianul Poveştilor, în prologul spectacolului ce va avea loc duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional din Bucureşti.
Mai târziu, această tradiţie s-a întâlnit cu “sărbătoarea tuturor sfinţilor” celebrată de Biserica Catolică, şi la noi în Ardeal, în noaptea de 1 noiembrie. Sărbătoarea a fost adoptată de întreaga lume şi iată cum copiii şi părinţii se amuză şi sărbătoresc această zi cu multă bucurie.

☺☺☺ Duminică 29 octombrie vă invităm să ne jucăm şi noi de-a Sărbătoarea de Halloween. Pregătiţi-vă costumele şi măştile pentru că va trebui să o speriem pe Vîj-Baba, Şefa Vrăjitoarelor.
Este Bal Mascat la Abracadabra! Dacă aveţi costum de “schelet” veţi intra în hora scheletelor. Dacă se va stinge lumina e semn că apar Fantomele. În Sala Media a Teatrului Naţional va fi aleasă cea mai cool vrăjitoare şi Dracula cel mai “spăimos”. Dovleacul lui Jack va fi premiul cel mare pentru cel mai original costum şi cea mai ne-bună mască. De la acest Bal Mascat ABRACADABRA nu trebuie să lipsescă prinţesele şi eroii salvatori!

☺☺☺ Sărbătoarea de HALLOWEEN este un bun prilej ca parinţii să confecţioneze costume şi măşti şi, alături de cei mici, să participe la Jocul de-a Teatru’. Vă aşteptăm cu drag şi cu multe personaje surpriză la Balul Mascat de Halloween – ABRACADABRA. 

☺☺Duminică, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional!


❀❀❀   Spectacole interactive de teatru, pentru COPII (4-10 ani)  ❀❀❀

  BILETE - la Casa de bilete TNB  -  şi online,  pe: MyStage.ro        Facebook: Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra

Niciun comentariu: