luni, 18 septembrie 2017



Ţara Tinereţii Fără Bătrâneţe

Vă invităm duminică, 24 septembrie 2017, la TEATRUL NAŢIONAL pentru Copii ABRACADABRA,  în sala Media, de la ora 11.00, să fiţi Feţi Frumoşi şi Ilene Sânziene.
Făt-Frumos îşi continuă drumul. Tinereţe fără Bătrâneţe este locul unde Făt-Frumos coboară dintre nori pe calul lui cel năzdrăvan.
În această vară, Făt-Frumos a ieşit din povestea de la TNB şi a pornit prin ţară pe un drum scăldat în soare. Drumul lui a trecut prin câteva localităţi de basm, cum ar fi cetatea Rupea, cetatea Callatis din Mangalia, a trecut şi prin Modova, pe la Bacău, prin Filiaşi, dar şi pe la Tîrgu Jiu, aţi ghicit, chiar prin parcul „Constantin Brâncuşi”. Şi toate aceste escale ale lui Făt-Frumos au purtat un nume: Festivalul Vacanţei – Drumul lui Făt Frumos! A fost o vară ca-n poveşti!

Proiectul vacanţei se sfârşeşte, dar drumul lui Făt-Frumos continuă şi în luna octombrie, până la Halloween, promite Magicianul Poveştilor, amintind şi cu acest prilej: „Să fii copil e un lucru serios!”. Vă aşteptăm duminică, cu mic, cu mare, să ne jucăm de-a Teatrul!

Spectacole interactive de Teatru pentru copii (4-10 ani)

  BILETE - la Casa de bilete TNB  -  şi online,  pe: MyStage.ro  


Niciun comentariu: