marți, 7 februarie 2017

Ursul pacalit de Vulpe



Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA vă aşteaptă în fiecare duminică în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti cu o nouă premieră.
Oare vulpea l-a păcălit pe urs,  sau ursul s-a lăsat păcălit de vulpe? Vă invităm să urcaţi pe scenă şi să deveniţi Eroul din Povestea Ursul păcălit de Vulpe.
A doua parte a spectacolului va fi dedicată repetiţiilor pentru dansul din deschiderea carnavalurilor ce vor avea loc la început de primăvară. Veţi afla câteva idei simple dar frumoase pentru costumele de carnaval.
Magicianul şi asistenţii lui vă doresc o vacanţă frumoasă şi vă invită la Teatru duminică 12 februarie, la un nou spectacol interactiv, în care puteţi juca doar în această dimineaţă!


 Bilete - la Casa de bilete TNB şi online, pe: MyStage.ro 


Trebuie să vă mai spunem ceva - O veste foarte bună!
Valoarea ce traversează stagiunile cu mult succes, cu eleganţa proiectului şi alonjă incontestabilă in educaţia copiilor României, a mai primit o recunoastere. 
*** Este vorba despre : Cele mai bune proiecte pentru copii celebrate la Premiile de Excelenţă Itsy Bitsy
* "La categoria OAMENI CARE INSPIRĂ au fost finalişti personalităţi-model pentru părinţii şi copiii din România, care se implică în îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora: Andreea Marin - pentru toate proiectele şi mesajele ei care motivează milioane de femei din România, Virgil Ianţu - un model de tată implicat ce a ales să lucreze şi direct cu cei mici pentru dezvoltarea lor personală, Oana Moraru - specialistă în educaţie care trezeşte conştiinţe şi militează pentru îmbunătăţirea educaţiei în şcolile româneşti.
*** MARELE PREMIU la această categorie a fost primit de Magician Marian Râlea, actorul care a inspirat mii de copii şi părinţi peste 20 de ani, oferind adevărate lecţii de curaj şi creativitate tuturor prin poveştile şi jocurile sale. El este omul care ne-a învăţat că fiecare este “erou de poveste” şi “poate orice, pentru că e magician” în viaţa sa".

Niciun comentariu: