joi, 31 martie 2016


POVEŞTILE DE PRIMĂVARĂ  continuă la 
Teatrul Naţional pentru Copii Abracadabra

Duminică, în sala Media a Teatrului Naţional, Ursul va fi invitat primul în scenă, la Poveştile de Primăvară. Va fi recompensat pentru faptul că, deşi reprezentaţia de duminica trecută i-a fost dedicată ursului care a ieşit din hibernare în această primăvară, finalul spectacolului l-a surprins înainte de a ne spune povestea lui Moş Martin.

Duminică, 3 aprilie, personajele Flori îşi vor alege Priţesa Floralia, iar Prinţul Gâzelor va anunţa povestea Licuricilor.
Vă invităm, dragi copii, să deveniţi Eroii din Poveştile de Primăvară. Spuneţi : "Eu pot, Eu sunt Magician" şi veţi deveni actorii talentaţi ai Teatrului Naţional pentru Copii "ABRACADABRA".
În "Săptămâna altfel" puteţi deveni actori în Jocul de-a Teatrul. Vă invităm să ne contactaţi la numărul de telefon: 021 314 71 71, pentru a rezerva locuri pentru grupul vostru.
Nu uitaţi de Pagina de Facebook Duminici la TNB pentru copii. Aşteptăm să ne trimiteţi fotografii din timpul evenimentelor Teatrului Naţional pentru Copii "Abracadabra" la care aţi participat.
Vă aşteptăm duminică, 3 aprilie, ora 11.00, în sala Media a TEATRULUI NAŢIONAL, la o nouă premieră a Copiilor, a Magiei Poveştilor, o lume în care voi sunteţi actorii principali!


Bilete online,  pe MyStage.ro  (22 lei)


Niciun comentariu: