marți, 8 decembrie 2015

Povestea Brăduţului



Bucuria Poveştilor de iarnă, la Teatrul Naţional pentru Copii

Duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti sunteţi invitaţi la POVESTEA BRĂDUŢULUI.
Toată lumea ştie că luna decembrie este luna copiilor şi a pruncului Isus, luna basmelor şi darurilor frumoase, a surprizelor şi a speranţei.
Poate că v-aţi întrebat cum a ajuns Brăduţul de Crăciun în casele oamenilor? Veţi primi răspunsul duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional pentru Copii, unde Poveştile de iarnă continuă.
„Şi, dacă nu aţi început să compuneţi scrisoarea pentru Moş Crăciun, veţi putea să îi comunicaţi chiar voi ce DAR mult visat aţi dori să vă aducă”, ne anunţă Magicianul Poveştilor.
Cu un dar special vin sărbătorile la Teatrul Naţional  pentru Copii "Abracadabra" şi pentru câţiva dintre micuţii de la Centrele pentru copii, care, invitaţi să ia parte la ultimele spectacole ale anului, vor putea să se bucure în voie de magia jocului teatral, a Crăciunului.
Bradul împodobit şi casa luminată de strălucirea steluţelor recheamă atmosfera de „fericire” a primelor întâlniri cu Moş Crăciun. Un eveniment în anotimpul alb, plin de minuni şi de bucurie este binevenit pentru întrega familie.
Dacă vreo dorinţă a fost uitată pe drum, duminica viitoare, pe 20 decembrie, copiii vor putea intra, din nou, în direct cu MOŞUL.


În această iarnă, să încercăm să nu distrugem misterul  Moşului cu obrajii înroşiţi de ger şi cu barba lungă cât toţi anii la un loc - Moşul aducător de speranţă şi de bucurie. SARBĂTORI FRUMOASE! vă doresc actorii care, duminică de duminică vă dau întâlnire la Teatrul Naţional pentru Copii. 




Niciun comentariu: