marți, 13 octombrie 2015

Făt Frumos ajunge pe tărâmul Tinereţii fără bătrâneţe...

     Duminică 18 octombrie, de la ora 11.oo, în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, vă invităm la un nou episod din minunatul basm Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, alături de Magicianul Poveştilor şi de ceilalţi actori care îl însoţesc în nemuritoarea poveste.

Făt Frumos va ajunge, după atâtea peripeţii şi  îndelungate căutări în ţara TINEREŢII FĂRĂ BĂTRÂNEŢE. A venit vremea să-şi atingă visul cu ochii.

Dar, se va mai întoarce oare de acolo?

Vă invităm la teatru, duminică dimineaţă, ca să aflaţi răspunsul - şi să jucaţi într-unul din cele mai frumoase basme ale românilor.

La cererea micuţilor spectatori,  s-au suplimentat locurile în sală. Pentru părinţi. Copiii, cum bine ştiţi, iau loc, mai tot tot timpul spectacolului, în scenă.

Aşadar, duminică dimineaţă sunteţi aşteptaţi să reveniţi în scenă, la Teatrul Naţional pentru Copii!

Următoarea întâlnire de poveste va avea loc pe 1 noiembrie 2015, tot duminică şi tot de la ora 11.oo, în Sala Media de la TNB. O nouă premieră, un nou spectacol interactiv. În centrul atenţiei se va afla de această dată Sărbătoarea tuturor sfinţilor, care pe alte meleaguri poartă numele, deja familiar vouă, de Halloween.



Puteţi să vă rezervaţi din vreme locurile la spectacol. 



Niciun comentariu: