miercuri, 25 februarie 2015

Povesti de Primavara.1


In duminica Mărţişorului,  

Teatrul Naţional pentru Copii vă invită la
 Povestea Ghiocelului

        Carnavalul de Lăsata Secului - eveniment apreciat cu entuziasm  de mica suflare a Naţionalului bucureştean - ne-a dat de veste că  Poveştile de Primăvară bat la uşă. 
       Duminică, de Marţisor,  protagonistul spectacolului de la matineul  Teatrului Naţional pentru Copii va fi GHIOCELUL.
        Micuţii spectatori vor putea afla emoţionanta poveste a celui dintâi vestitor al primăverii, cel ce, înaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zăpada rece, bucurându-ne cu delicateţea şi cu parfumul lui abia simţit.
        Totodată, copiii vor putea lua parte la poveste, alegându-şi să fie: rază de soareghiocel ori o altă floare. Vioreaua se va afla si ea printre protagoniştii întâlnirii cu primăvara şi cu vraja pe care o ţes, duminică de duminică, prin câte o nouă premieră teatrală, Magicianul Poveştilor împreună cu actorii de la  "Abracadabra", ajutaţi de personajele basmelor  şi de poveştile nemuritoare, citite în cheie modernă.
         Ca în fiecare duminică, şi de 1 Martie spectacolul va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti.
         Dragi copii, părinţi şi bunici, vă aşteptăm cu bucurie la teatru, duminică, să împletim în cununa Poveştilor de Primavară cele dintâi flori!




Niciun comentariu: