joi, 11 decembrie 2014




Bradul de Crăciun, în centrul sărbătorii la
Teatrul Naţional pentru Copii

Duminică 14 decembrie, de la ora 11.oo, la Teatrul Naţional pentru Copii va fi o nouă premieră: Povestea bradului de Crăciun.
Magicianul Poveştilor îi invită pe cei mai mici spectatori ai Teatrului Naţional din Bucureşti să afle de ce bradul se află în centrul uneia dintre cele mai importante sărbători ale creştinătăţii, Crăciunul.
Îndrăgit deopotrivă de cei mici şi de cei mari, bradul de Crăciun, cel mai generos dintre toţi copacii – spune legenda, binecuvântat de Dumnezeu pentru calităţi speciale, este sufletul sărbătorii, adăpostind darurile aduse de Moş Crăciun.
Penultimul spectacol pentru copii din anul 2014, la Teatrul Naţional din Bucureşti, îi va apropia pe cei mici, pe părinţi şi bunici de spiritul şi magia sărbătorii, de bucuria împodobirii bradului, cu câteva zile mai devreme şi într-un cadru neaşteptat, sala de teatru, scăldată în lumina feerică.
Spectacolul de duminică îi va apropia pe micuţii spectatori şi de alte tradiţii, deschizându-le o fereastră înspre lume, prin care să privească motivaţia alegerii bradului ca simbol al Speranţei, Iubirii şi Credinţei.
Spectacolul de duminică şi cel de duminica viitoare vor fi dedicate Crăciunului, „o sărbătoare a părinţilor care nu au uitat de copilărie. O sărbătoare de familie, o minune pentru cei mici”, ne spune actorul Marian Râlea, iniţiatorul proiectului Teatrul Naţional pentru Copii.

Niciun comentariu: