miercuri, 5 noiembrie 2014



Interactiv - pentru copii
 „Fata babei şi fata moşneagului” vor deschide lădiţele fermecate, duminică, la Teatrul Naţional pentru Copii!

Duminică 9 noiembrie 2014, de la ora 11.oo, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, o nouă premieră îi invită pe copii să intre în joc, în lumea basmelor nemuritoare.
„Fata babei şi fata moşneagului”, bine-cunoscutul basm al lui Ion Creangă va fi prezentat scenic în formula proprie Teatrului Naţional pentru Copii, interactiv. Copiii din sală
(mai ales fetele, de această dată!) vor avea ocazia să se confrunte cu partiturile imaginate de marele povestitor, să dea glas şi chip fetei celei harnice, bună la suflet, cinstită şi modestă, dar şi celei leneşe, care se-ntrece pe sine când vine vorba să-şi atribuie merite pe care nu le are, crezând că totul i se cuvine fără să depună nici cel mai mic efort.
Pentru că Magicianul Poveştilor îngăduie, ca să împace pe toată lumea, mai multor copii să fie interpreţii aceluiaşi personaj, nu trebuie să stăm prea mult pe gânduri ca să ghicim de care parte va înclina balanţa opţinilor, pe care rol se va da „bătălia”. Învingătorii vor fi cunoscuţi la finalul spectacolului, deoarece mai multe competiţii sunt incluse în fiecare duminică, la fiecare premieră ce are loc sub pălăria acestui ingenios proiect care antrenează în poveste copii şi părinţi, buni şi răi, actori şi mici interpreţi, într-un joc plin de poveţe, ludic şi educativ în egală măsură.

Vă aşteptăm să vedeţi şi să jucaţi într-una din cele mai frumoase poveşti româneşti, duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional pentru Copii!


Niciun comentariu: