marți, 6 mai 2014


Din 11 mai 2014, micuţii spectatori ai Teatrului Naţional pentru Copii sunt invitaţi să continue drumul magic prin împărăţia păsărilor, început duminica trecută cu un carnaval. La frumoasele  Poveşti ale românilor, cu ajutorul copiilor, Magicianul şi Buna Poveştilor vor scrie noi pagini de teatru pentru voi şi cu ajutorul vostru, cel mai tânăr public al Teatrului Naţional din Bucureşti.
Din bătrâni se povesteşte că, "fiind odată Împăratul Păsărilor foarte bine dispus, şi voind să ştie care dintre supuşii săi cântă mai frumos, a dat poruncă să se adune la Curte cei mai vestiţi cântăreţi din întreaga împărăţie şi să-i cânte la masă".
Continuarea o veţi afla la teatru, duminică, de la ora 11.00, la Sala Media, unde veţi deveni chiar voi personajele principale ale poveştii.
Începând din anul 2001, din duminica Floriilor, vreme de 13 ani, mii de copii au avut prilejul să urce pe scenă la Teatrul Naţional pentru Copii şi să ia parte la câte o premieră. Vă invităm aşadar la o nouă premieră, LEGENDELE PĂSĂRILOR.
Vă aşteptăm cu drag la teatru!





Niciun comentariu: