miercuri, 23 mai 2012

Stagiunea nr.11 la final



Duminică,
Teatrul Naţional pentru Copii coboară cortina în ritm de CARNAVAL !

Magicianul şi Buna Poveştilor vor fi gazde, iar copiii – Eroi de Poveste


CARNAVALUL, cel mai apreciat dintre spectacole, cel mai gustat și cel mai așteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Național pentru Copii, încântătoare temă pentru întreaga familie - antrenată în febra pregătirilor, va închide cea de-a 11-a stagiune, duminică 27 mai 2012, la ora 11.00, în sala 99  a TNB.
Prilej de bucurie și de sărbătoare, carnavalul este totodată cea mai potrivită manifestare în preajma zilei de 1 iunie.
Personaje de basm și costume dintre cele mai originale și mai plăcute privirii îi vor încânta pe toți cei prezenți la acest colorat sfârșit de stagiune.
Și-au anunțat prezența, alături de îndrăgitele gazde,  Magicianul şi Buna Poveștilor, o mulțime de personaje binecunoscute, precum și povești din stagiunile precedente. Toate acestea, într-un ritm încins, și într-o atmosferă cu adevărat sărbătorească, la  carnavalul de duminică ! Jocul de-a Teatrul se va afla, pentru încă o dată, în rol de rege. Un rol… interactiv, care-i prinde, rând pe rând toți copiii din sală.
 Prinți și prințese, clovni, duhuri bune și rele, arătări spăimoase, zâne dar și zâni (la Teatrul Național pentru Copii întâlnești ce n-ai gândi !), aceștia și mulți alții se vor afla, pentru două ore, în vizorul apropiaților, la aceste spectacole accesul cu aparate de înregistrat fiind nu doar permis, dar chiar recomandat.
« Ne-am propus ca finalul stagiunii să fie transformat într-un eveniment pentru 1 iunie, ziua voastră, dragi copii, se arată într-o scrisoare pe care organizatorii ne-au trimis-o cu puțină vreme în urmă. Vă așteptăm la Carnavalul poveștilor, să deveniţi Eroi de Poveste  şi, împreună să cântăm LA MULŢI ANI PENTRU TOŢI COPIII ! »
LA MULŢI ANI SĂNĂTOŞI ŞI FRUMOŞI! își încheie ei scrisoarea, tot așa le dorim și noi, alături de eroii viitoarelor stagiuni și de jocul lor atât de original cu care au încântat, an după an, ca într-o magie a tinereții fără bătrânețe, copii de toate vârstele !

Niciun comentariu: